jobb

Idag ska jag och jobba, jag har en lugn dag då det är torsdag. Längtar nästan...får väl bygga pusslet färdigt.

Pratade med min läkare på morgonen och det skulle gå bra att jobba 25%. Jag provar så såfår vi se.
Vad ska jag annars göra??
Fy vad jag tycker att livet är trist...bråkade i går med A. Jag vet inte om det funkar mellan oss längre, vet inte någonting längre vill helst bara försvinna från allt!!


Snart jul

Vad konstigt det känns att det snart är jul!
Jag måste ta och plocka fram lite julsaker och pyssla på lite för att få lite julkänsla i alla fall.
Frågan är bara om jag ska köpa mig nya julstjärnor eller om jag tar det jag har...mer ekonomiskt att ta det jag har.....men roligt med lite förändring . Tror det blir det ekonomiska alternativet eftersom jag vil ha en till hund. Spara spara spara.....

Undrar hur jag gör med mitt vanliga pepparkaksbak med barnen i år .... vi ska  ändå inte varra hemma.

Julklappar har jag börjat köpa in.
Dottern, Iorkläder, sminkväska med nagellack mm, pysselkartong med små pärlor som går att spraya vatten på och vips stelnar det.

Sonen, Pengar till legoslott, Trans formers bil/gubbe

Får fundera vidare....

Mående i dag; helt ok, hoppas att det får fortsätta.

Psykiatrin

Happ, jag blev remitterad till psykiatrin.
Sjukskriven en månad till, 100%
Känns inte bra

Vad är det för fel på mig?????

Måndag- snö ute!

Vad kan hända i dag? Blir intressant! Jag ska jobba några timmar i dag eftersom jag inte fått tag i min läkare.

I går kväll kom det ett tunt litet lager snö. Vovven verkade inte bry sig. Jag tycker att det var skönt ute när vi gick morgonpromenaden, ljust och fint. Första försöket till snö i år...

Mina tankar går nu mycket omkring hur mycket inbillningssjuk jag är? Alla värden ser bra ut men jag får ändå downdagar. Dagens mående är ont i huvudet, varför?? Vad är det för fel på mig egentligen.

Barnen gick till sin pappa i går em så nu har jag två veckor utan dem små. Tror att jag ska titta till lite hundvalpar för att göra nåt jag tycker om. Sist jag hälsade på hade jag barnen med och även A. Tur att A var med för efter tjatande på att barnen skulle sköta sig efter mina "perfekta" barn regler och allt hundprat med uppfödaren tog energin helt slut helt plötsligt. Jag hörde helt plötsligt inte vad hon sa allt bara lät en massa.... Jag gick och satte mig i ett hörn på golvet med hundvalparna......skönt.... A fick ta över surrandet, tur att han är duktig på det....
Nytt försök till veckan utan barn... med A och vovven.







Längesen...

Oj, det är ett tag sen jag skrev nu....oupps...
Livet går vidare...tröttheten består. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

I går hade jag en fruktansvärd dag. Ville inte finnas kbar på denna jord. Jag var helt slut!! Matt i kroppen, yr, och på det svettningar och ont i huvudt så fort jag ansträngde mig.
Var så trött att jag inte hunde göra annat än ligga och blunda men jag kunde ändå inte sova...helmysko!
Vad ska jag göra. Börjar jobba på måndag igen efter en månads vila sen förra testen att jobba.

Idag känner jag mig mycket piggare men ändå en matt känsla i kroppen. Jag har lovat dottern att vi ska baka när hon kommer hem. Vi ska ha 1:års kalas för vår lilla vovve. Chokladkaka till oss och levertårta till hundarna:-) Bus före och fika efteråt. Hoppas så att min energi räcker till denna dag så att det blir lyckat för barnens skull dem ser fram emot det så mycket.


RSS 2.0